Gå till innehåll
Personer står utanför förskolan, granne med skogen.

Hyra bostad

För dig som vill hyra lägenhet erbjuder Tomtebo strand många alternativ. Att bo i hyresrätt innebär du betalar en summa varje månad och får underhåll, reparationer och service på köpet, smidigt och problemfritt. 

Flerfamiljbostadshus och blå himmel

Är du intresserad av att hyra bostad?

Tomtebo strand är en stadsdel för alla livets faser. Här ska du både kunna hyra och köpa ditt boende beroende på vad som passar dig bäst. På den här sidan kommer du framöver få information om vilka aktörer som planerar att bygga hyresrätter. 

Några av fördelarna med att bo på Tomtebo strand

Umgås med dina grannar

Känner du din granne? Tomtebo strand kommer erbjuda många platser att mötas på för att umgås med grannar och vänner.

Nära till naturen

Kaninhålet, Kolbäcken och Nydalasjön – här finns många naturupplevelser att njuta av för både dig som vill vara aktiv eller ladda batterierna.

Resa lätt och hållbart

På Tomtebos strand ska det vara lätt att ta sig fram, med buss, cykel eller till fots. Oavsett om du ska till centrum, gymmet eller jobbet.

Använda smarta lösningar

Låna verktyg, boka cykel eller hämta matkassar i huben. Här återvinns spillvattnet och blir till värme på vintern och kyla på sommaren.

Påverka din situation

Hålla koll på din energiförbrukning, var med och utveckla området eller odla egna grönsaker. Här finns mycket att göra, för den som vill.

Hitta rätt